JC Golv

Östergötlands län

Information

610422-XXXX är organisationsnummer för bolaget JC Golv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JC Golv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Motala som är den kommunen som JC Golv finns i.

JC Golv har varit registrerat sedan 1998-08-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för JC Golv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

JC Golv är och det finns flera bolag i Motala som också är .

Firmatecknare för JC Golv är följande:

Vill ni komma i kontakt med JC Golv så kan ni göra det på telefon genom 0141-222302 eller genom brev på följande adress:

Handel och montering av golv och kakel.

Det finns olika personer som har en koppling med JC Golv och det är Cederberg, Jan Kjell Åke som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,