Komotini Städ

Östergötlands län

Information

Komotini Städ hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Komotini Städ finns. I Motala så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Komotini Städ tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Komotini Städ har haft sedan 2001-04-13. Komotini Städ har funnits sedan och 2001-04-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Komotini Städ så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0141-212238.

Motala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Komotini Städ har idag 670228-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Komotini Städ

Lokalvård, storstädning, skurning, polering och biltvätt. Försäljning av tobak, lotter, godis, mejerier, livsmedel, glass, tidningar även kok- och grillkorv med bröd.

I Komotini Städ så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mavridis, Symeon som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .