Alex Markiser & Persienner

Östergötlands län

Information

Alex Markiser & Persienner hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Alex Markiser & Persienner finns. I Motala så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Alex Markiser & Persienner tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Alex Markiser & Persienner har haft sedan 2006-01-19. Alex Markiser & Persienner har funnits sedan och 2006-01-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alex Markiser & Persienner så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8209082.

Motala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Alex Markiser & Persienner har idag 680305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alex Markiser & Persienner

Tillverkning och försäljning av markiser och persienner, samt övr. solskydd.

I Alex Markiser & Persienner så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tillgren, Magnus Greger som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .