OTEMA HANDELSBOLAG

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Motala och OTEMA HANDELSBOLAG är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och OTEMA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för OTEMA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

OTEMA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-02-19. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som OTEMA HANDELSBOLAG ska trivas.

OTEMA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Motala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trycksaker, skyltar, dekaler, utställningar, textiltryck samt där tillhörande verksamhet. Konsult inom ekonomi och grafisk utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OTEMA HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är OTEMA HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med OTEMA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-213447.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med OTEMA HANDELSBOLAG är Galian, Roger Lennart Arne som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Riedel, Elisabet Ann-Kristin som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

OTEMA HANDELSBOLAG har 916692-6569 som sitt organisationsnummer.