Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag

Östergötlands län

Information

916696-5690 är organisationsnummer för bolaget Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Motala som är den kommunen som Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag finns i.

Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-02-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Motala som också är .

Firmatecknare för Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 013-391232 eller genom brev på följande adress:
Klockrike Täktö 160, 590 32, Klockrike

Konsultverksamhet inom administrativa sektorn. Handel med livsmedel m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Kerstin och Åke Lust Konsult Handelsbolag och det är Lust, Joakim Waldemar som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Lust, Åke Valdemar som är född 1942 och har titeln Bolagsman,