Fridensborg Trading Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969626-7658 är organisationsnummer för företaget Fridensborg Trading Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fridensborg Trading Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Motala som är den kommunen som Fridensborg Trading Handelsbolag finns i.

Fridensborg Trading Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-05-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fridensborg Trading Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

Fridensborg Trading Handelsbolag är och det finns flera bolag i Motala som också är .

Firmatecknare för Fridensborg Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Fridensborg Trading Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 013-391383 eller genom brev på följande adress:
Fridensborg Klockrike , 590 32, Klockrike

Kort och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fridensborg Trading Handelsbolag och det är Finch, Geoffrey Edward som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Sandin Finch, Jane Yvonne som är född 1945 och har titeln Bolagsman,