Frans-Petters Måleri Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Frans-Petters Måleri Handelsbolag är ett bolag som finns i Motala. I Frans-Petters Måleri Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Ingrid Christina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Gunnar Holger som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frans-Petters Måleri Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Frans-Petters Måleri Handelsbolag på telefon .

Tradionellt målningsarbete även dekorationsmålning samt ådring och marmorering. Fastighetsskötsel och snickeriarbete i mindre omfattning.

Idag är Frans-Petters Måleri Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Frans-Petters Måleri Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Frans-Petters Måleri Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-12 och Frans-Petters Måleri Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frans-Petters Måleri Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Frans-Petters Måleri Handelsbolag har 969671-6449 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.