Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi

Östergötlands län

Information

Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi är ett företag som finns i Motala. I Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjelmar Wihlmark, Eva Johanna som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Wihlmark, Per Thomas som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi på telefon 0141-213634.

Hobbyverksamhet med skog och hästar. Brodyr och profilkläder.

Idag är Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Stenstorps gård Medevi har 969700-9356 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.