PROTURN i Motala Handelsbolag

Östergötlands län

Information

PROTURN i Motala Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där PROTURN i Motala Handelsbolag finns. I Motala så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. PROTURN i Motala Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket PROTURN i Motala Handelsbolag har haft sedan 2005-05-12. PROTURN i Motala Handelsbolag har funnits sedan och 2010-03-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PROTURN i Motala Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till RINGTRASTVÄGEN 3, 591 37, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0141-213660.

Motala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

PROTURN i Motala Handelsbolag har idag 969707-2172 som sitt organisationummer.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt är den som för stunden ansvarar för PROTURN i Motala Handelsbolag

Import och export av industriprodukter, utveckling av industriprodukter, försäljning av industriprodukter såsom tillbehör till svarvar och fräsmaskiner.

I PROTURN i Motala Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Stig Görgen som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Malmberg, Sven Mikael som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .