LyEl Handelsbolag

Östergötlands län

Information

LyEl Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där LyEl Handelsbolag finns. I Motala så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. LyEl Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket LyEl Handelsbolag har haft sedan 2005-12-23. LyEl Handelsbolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LyEl Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Spoleg. 8 B, 591 36, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-3411173.

Motala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

LyEl Handelsbolag har idag 969715-8351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för LyEl Handelsbolag

Handel med tryck. Försäljning av färdig tryckfilm efter kundens önskemål och färdigtryckta varor såsom t-shirt. Även försäljning av de artiklar vi trycker på utan tryck.

I LyEl Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eld, Adam Anders som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Lyngmo, Robert Jimmy som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .