Bispmotala Frukt & Bär

Östergötlands län

Information

330207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bispmotala Frukt & Bär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bispmotala Frukt & Bär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Motala som är den kommunen som Bispmotala Frukt & Bär finns i.

Bispmotala Frukt & Bär har varit registrerat sedan 1996-10-16 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bispmotala Frukt & Bär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bispmotala Frukt & Bär är och det finns flera verksamheter i Motala som också är .

Firmatecknare för Bispmotala Frukt & Bär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bispmotala Frukt & Bär så kan ni göra det på telefon genom 0141-212473 eller genom brev på följande adress:

Torghandel med frukt och bär.

Det finns olika personer som har en koppling med Bispmotala Frukt & Bär och det är Karlsson, Bo Ingvar som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,