Bärenhütte

Östergötlands län

Information

Bärenhütte hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Bärenhütte finns. I Motala så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bärenhütte tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Bärenhütte har haft sedan 2006-10-26. Bärenhütte har funnits sedan och 2006-10-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bärenhütte så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0141-233075.

Motala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Bärenhütte har idag 450331-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bärenhütte

Konsultation inom finmekanisk verstadsindustri. Hantverk inom metall,glas,trä och keramik. Handel med värdepapper samt uthyrning av verksamhetslokal och därmed förenlig verksamhet.

I Bärenhütte så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Waerme, Björn Åke Knut som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .