Palltransport Linköping. Motala

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Motala och Palltransport Linköping. Motala är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Palltransport Linköping. Motala är ett av dem. Statusen för Palltransport Linköping. Motala är att Bolaget är aktivt.

Palltransport Linköping. Motala är ett Enskild firma och skapades 1993-08-11. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där företaget finns i jobbar för att företag som Palltransport Linköping. Motala ska trivas.

Palltransport Linköping. Motala är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Motala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Åkeriverksamhet, godstransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Palltransport Linköping. Motala är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Palltransport Linköping. Motala och det finns flera företag som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med Palltransport Linköping. Motala så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-220039.

.

De som är på något sätt har med Palltransport Linköping. Motala är Carlsson, Karl Ernst Folke som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Palltransport Linköping. Motala har 451104-XXXX som sitt organisationsnummer.