Firma Varveruds Byggnadsservice

Östergötlands län

Information

490206-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Varveruds Byggnadsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Varveruds Byggnadsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Motala som är den kommunen som Firma Varveruds Byggnadsservice finns i.

Firma Varveruds Byggnadsservice har varit registrerat sedan 1974-12-06 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Varveruds Byggnadsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Firma Varveruds Byggnadsservice är och det finns flera bolag i Motala som också är .

Firmatecknare för Firma Varveruds Byggnadsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Varveruds Byggnadsservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Varveruds Byggnadsservice och det är Varverud, Claes-Gunnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,