Lammört

Östergötlands län

Information

501110-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lammört. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lammört är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Motala som är den kommunen som Lammört finns i.

Lammört har varit registrerat sedan 1999-09-06 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lammört så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lammört är och det finns flera verksamheter i Motala som också är .

Firmatecknare för Lammört är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lammört så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Odling och försäljning av pepparmynta och libbsticka. Uppfödning av gutefår till slaktförsäljning. Uppfödning av emuer samt slakt av emukycklingar och därtill hörande verksamhet. Hästavel och därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lammört och det är Fohlin, Pia som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,