Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg

Östergötlands län

Information

Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg finns. I Motala så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg har haft sedan 1995-01-01. Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-85154.

Motala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg har idag 510425-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg

Ekonomiska konsultationer.

I Borenshults Ekonomikonsult och Modelljärnväg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Sören Bo-Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .