Fjärilen Eva Storm

Östergötlands län

Information

Fjärilen Eva Storm är ett av många företag som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som Fjärilen Eva Storm finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fjärilen Eva Storm är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-09-17.

Fjärilen Eva Storm som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2001-10-25. Men sedan 2001-09-17 så har Fjärilen Eva Storm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fjärilen Eva Storm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0141-212105.

Motala arbetar för att företag som Fjärilen Eva Storm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fjärilen Eva Storm. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Ge kurser och hålla föredrag om stress, stresshantering samt lära ut avslappning, mental träning och avslappningsmassage med inriktning mot skolor, företag, kommuner och organisationer samt liknande. Viss försäljning av avslappningskassetter, CD och litteratur med anknytning till ämnet. Ge behandling till enskilda privatpersoner i stresshantering och livsstilsförändring samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fjärilen Eva Storm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fjärilen Eva Storm och det är följande personer, Storm, Eva Ann-Mari som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Fjärilen Eva Storm är 520327-XXXX.