Be-Pe Transporter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Be-Pe Transporter Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Be-Pe Transporter Aktiebolag finns. I Motala så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Be-Pe Transporter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Be-Pe Transporter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Be-Pe Transporter Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Be-Pe Transporter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinterg. 15, 591 32, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0141-53792.

Motala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Be-Pe Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Be-Pe Transporter Aktiebolag har idag 556060-3382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Be-Pe Transporter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Be-Pe Transporter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öreteg, Kent Håkan Osvald som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Öreteg, Mikael Bengt Osvald som är född 1974 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .