Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Motala finns det ett Aktiebolag som heter Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag i Östergötlands län. Motala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1965-06-08 så har Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Motala.

Vill man komma i kontakt med Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trädgårdstorget 6, 582 24, Linköping. Vi ni istället prata med Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag så kan ni göra det på 013-105732.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av trävaror samt därmed förenlig verksamhet. I övrigt skall bolaget bedriva handel med värdepapper, fastighetsförvaltning, uthyrning och finansiering av fordon, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, datautrustning, radio och tv, vitvaror samt möbler. Dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller lagen om kreditmarknadsbolag.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Egnell, Claes-Stefan Hermann H som är född 1949 och har titeln VD, Egnell, Claes-Stefan Hermann H som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Egnell, Claes Marcus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Anna-Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln HuvudansvarigrevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Claes S Egnells Industriprodukter Aktiebolag har 556098-3628 som sitt organisationsnummer.