Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag är en verksamhet som finns i Motala. I Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Parry Jan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, Eva Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag på telefon 070-5507824.

Bolaget skall bedriva juridisk och ekonomisk rådgivning, köp, försäljning och förvaltning av fast egendom, lantbruksverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lantbruksjuristen i Östergötland Aktiebolag har 556102-4356 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.