Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1983-12-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Turbinv. 2, 591 61, Motala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0141-55590.

Motala arbetar för att verksamheter som Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med och service av cyklar och maskiner för skog och trädgård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Lindgren, Carina Birgitta som är född 1964 och har titeln VD, Lindgren, Carina Birgitta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Claes Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Gustav som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tanja Maaret som är född 1970 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hasses Cykel & Maskin Aktiebolag är 556234-9943.