Prestructor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Prestructor Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Prestructor Aktiebolag finns. I Motala så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prestructor Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Prestructor Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Prestructor Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Prestructor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högalidsg. 17, 591 37, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0141-219975.

Motala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Prestructor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Prestructor Aktiebolag har idag 556235-5585 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Prestructor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transportbranchen samt idka handel med värdepapper och driva därmed förenlig verksamhet.

I Prestructor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svahn, Gustaf Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Ann-Catrine Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .