Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Motala. I Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Sven Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Sven Erik Urban som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Ingela Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Danielsson, Christina Ann-Margret som är född 1950 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag på telefon 0141-40982.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Eriksson, Sven Patrik

Sven-Erik Eriksson Åkeri Aktiebolag har 556292-7805 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.