Verktygsmekano i Motala Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av verktyg, främst till plastindustrin samt bedriva leasing av formverktyg ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Verktygsmekano i Motala Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Motala så är Verktygsmekano i Motala Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 1987-08-18 så skapades Verktygsmekano i Motala Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Verktygsmekano i Motala Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Verktygsmekano i Motala Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556303-6770 är organisationsnummret för företaget som finns i Motala.

Just nu är Verktygsmekano i Motala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Verktygsmekano i Motala Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0141-58050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Boreström, Lars-Eric -Harder, Ola Hans Bertil -Jönsson, Bengt Nils Olov -Jönsson, Nils Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Verktygsmekano i Motala Aktiebolag är Harder, Ola Hans Bertil som är född 1950 och har titeln VD, Harder, Ola Hans Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Boreström, Lars-Eric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Bengt Nils Olov som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Nils Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Willy Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Frid, Bror Gunnar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .