AL Schakt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

AL Schakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som AL Schakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AL Schakt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

AL Schakt Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-11-05. Men sedan 1988-01-01 så har AL Schakt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vinnerstad 215, 591 91, Motala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AL Schakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5666899.

Motala arbetar för att bolag som AL Schakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AL Schakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AL Schakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AL Schakt Aktiebolag och det är följande personer, Linde, Per Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Lena Karin Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AL Schakt Aktiebolag är 556311-1102.