SharpX AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och konstruktioner av maskiner för livsmedelsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SharpX AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Motala så är SharpX AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 1989-01-27 så skapades SharpX AB och verksamheten är har F-skattsedel SharpX AB har haft det sedan 1997-01-01.

SharpX AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556338-7728 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Motala.

Just nu är SharpX AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med SharpX AB så går det att nå dem via telefon på 0141-57929 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom SharpX AB är Eklund, Karin Elisabet som är född 1952 och har titeln VD, Eklund, Karin Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Tore Axel Rudolf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Sara Lydia Elisabet som är född 1978 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.