HOS Profilgruppen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

HOS Profilgruppen Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där HOS Profilgruppen Aktiebolag finns. I Motala så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HOS Profilgruppen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket HOS Profilgruppen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HOS Profilgruppen Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HOS Profilgruppen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stråkenshus, 591 96, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0141-42154.

Motala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är HOS Profilgruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HOS Profilgruppen Aktiebolag har idag 556359-1790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HOS Profilgruppen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom förebyggande hälso- och friskvård, bedriva serverings- och logiverksamhet samt driva galleri och handel med konst och antikvieter samt äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I HOS Profilgruppen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmgren, Sven Sture Lennart som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ellbrant, Åsa Elisabet Charlotta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Gun Anna-Lisa som är född 1927 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .