Vacuumdesign i Motala Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556394-3082 är organisationsnummer för bolaget Vacuumdesign i Motala Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vacuumdesign i Motala Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som Vacuumdesign i Motala Aktiebolag finns i.

Vacuumdesign i Motala Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vacuumdesign i Motala Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Vacuumdesign i Motala Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vacuumdesign i Motala Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vacuumdesign i Motala Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8507799 eller genom brev på följande adress:
Holmsv. 20, 591 36, Motala

Bolaget skall producera plasdetaljer i vacuummaskin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vacuumdesign i Motala Aktiebolag och det är Adler, Hans Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Adler, Inger Hjördis Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,