Åke Ström Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva lantbruk med inriktning spannmålsodling och köttproduktion jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Ström Lantbruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Motala så är Åke Ström Lantbruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Motala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Motala och i Östergötlands län. Redan 1991-01-24 så skapades Åke Ström Lantbruk Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åke Ström Lantbruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åke Ström Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556418-3985 är organisationsnummret för bolaget som finns i Motala.

Just nu är Åke Ström Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Åke Ström Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0141-60315 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Ström Lantbruk Aktiebolag är Ström, Karl Åke Sune som är född 1943 och har titeln VD, Ström, Karl Åke Sune som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Eva Gunilla som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.