L P Maskinreparationer Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556433-8316 är organisationsnummer för bolaget L P Maskinreparationer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L P Maskinreparationer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som L P Maskinreparationer Aktiebolag finns i.

L P Maskinreparationer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-30 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L P Maskinreparationer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

L P Maskinreparationer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L P Maskinreparationer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med L P Maskinreparationer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0141-215150 eller genom brev på följande adress:
Blåsippsg. 3, 591 72, Motala

Bolaget skall reparera, köpa och sälja mekaniska verkstadsmaskiner samt värdepappersförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med L P Maskinreparationer Aktiebolag och det är Pettersson, Lennart Holger som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Monica som är född 1942 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,