Tybble Maskinkonsult AB

Östergötlands län

Information

556443-2127 är organisationsnummer för bolaget Tybble Maskinkonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tybble Maskinkonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som Tybble Maskinkonsult AB finns i.

Tybble Maskinkonsult AB har varit registrerat sedan 1992-02-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tybble Maskinkonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Tybble Maskinkonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tybble Maskinkonsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tybble Maskinkonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0141-82046 eller genom brev på följande adress:
Tybble 131, 696 96, Zinkgruvan

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva körslor i skog och lantbruk, handel med delar till bilar och maskiner, handel med bilar och maskiner, handel med och reparationer av båtar och båttillbehör, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tybble Maskinkonsult AB och det är Karlsson, Bror Håkan Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunhild Annette Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,