Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Motala här finns det många olika Aktiebolag. Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Motala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556450-1640.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0141-234490 alternativt besöka eller skicka post till Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag på följande adress Gästisg. 11, 591 37, Motala.

Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bygglaget Berglund & Pettersson i Motala Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pettersson, Stig Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bestå av huvudsakligen av byggnadsreparationer på försäkringskador.