Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556458-8944 är organisationsnummer för bolaget Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag finns i.

Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-12-22 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-93050 eller genom brev på följande adress:
Karlshov, 590 32, Klockrike

Bolaget skall bedriva maskinuthyrning inom lantbruk, lantbruk och djurproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Karlsson i Carlshof Aktiebolag och det är Karlsson, Per Olof som är född 1958 och har titeln VD, Karlsson, Per Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Widegren, Marie Charlotte som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,