Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett företag som finns i Motala. I Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waerme, Nils Bertil Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Waerme, Eva Monica Caroline som är född 1952 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag på telefon 070-3141220.

Bolaget ska bedriva tillverkning av verkstadsmekaniska produker och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nya Nykroppa Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556471-4532 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.