Maskincity i Motala Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Maskincity i Motala Aktiebolag är ett bolag som finns i Motala. I Maskincity i Motala Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moström, Leif Arne Bernhard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Moström, Tyra Gunborg Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maskincity i Motala Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Maskincity i Motala Aktiebolag på telefon 0141-210090.

Bolaget skall idka fastighetsförvaltning, handel med maskiner företrädesvis lant- och skogsbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Maskincity i Motala Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Maskincity i Motala Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Maskincity i Motala Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Maskincity i Motala Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maskincity i Motala Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Maskincity i Motala Aktiebolag har 556482-4265 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.