SOMA Fastigheter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

SOMA Fastigheter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Motala. I SOMA Fastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vigren, Berndt Sonny Staffan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Mats Olle som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederin, Ingrid Marie Lisbeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SOMA Fastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SOMA Fastigheter Aktiebolag på telefon 0141-71240.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är SOMA Fastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SOMA Fastigheter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SOMA Fastigheter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SOMA Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SOMA Fastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

SOMA Fastigheter Aktiebolag har 556491-8786 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.