Muna Ägg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Muna Ägg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som Muna Ägg Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Muna Ägg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Muna Ägg Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-11-18. Men sedan 1995-01-01 så har Muna Ägg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vinberga Gård, 591 94, Motala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Muna Ägg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-53632.

Motala arbetar för att verksamheter som Muna Ägg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Muna Ägg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet ära äggproduktion, uppfödning av kycklingar, restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Muna Ägg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Muna Ägg Aktiebolag och det är följande personer, Niemi, Pekka som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Niemi, Tuomas Petteri som är född 1971 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Muna Ägg Aktiebolag är 556496-8674.