LSL El & Linjearbeten AB

Östergötlands län

Information

556497-7436 är organisationsnummer för verksamheten LSL El & Linjearbeten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LSL El & Linjearbeten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som LSL El & Linjearbeten AB finns i.

LSL El & Linjearbeten AB har varit registrerat sedan 1994-10-31 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LSL El & Linjearbeten AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LSL El & Linjearbeten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LSL El & Linjearbeten AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med LSL El & Linjearbeten AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5591268 eller genom brev på följande adress:
Kung Valdemars v. 87, 592 41, Vadstena

Föremålet för bolagets verksamhet är linje-, mast-, övriga byggnadsarbeten, allmänna el-installationer samt skogsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LSL El & Linjearbeten AB och det är Lindén, Lars-Mikael Vilhelm som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Jan Sven Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,