Fastighets AB Radiomasten

Östergötlands län

Information

556498-6593 är organisationsnummer för verksamheten Fastighets AB Radiomasten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighets AB Radiomasten är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som Fastighets AB Radiomasten finns i.

Fastighets AB Radiomasten har varit registrerat sedan 1994-11-09 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighets AB Radiomasten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Fastighets AB Radiomasten är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighets AB Radiomasten är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Radiomasten så kan ni göra det på telefon genom 0141-51800 eller genom brev på följande adress:
Medeviv. 84 C, 591 33, Motala

Bolaget skall förvärva, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighets AB Radiomasten och det är Bierfeldt, Jan Joakim som är född 1964 och har titeln VD, Bierfeldt, Jan Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Sven Roger som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, MOTEK Revision AB som är född och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,