Sonix Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Motala och Sonix Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sonix Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sonix Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sonix Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-13. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där företaget finns i jobbar för att företag som Sonix Aktiebolag ska trivas.

Sonix Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Motala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang- och pubverksamhet, uthyrning av restauranglokaler, handel med dataprodukter, konsulttjänster inom data, produktion av webbsidor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sonix Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sonix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med Sonix Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-212085.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sonix Aktiebolag är Soner, Yusuf som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Soner, Tomas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Soner, Sevim som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Sonix Aktiebolag har 556508-0644 som sitt organisationsnummer.