W-Å Lantbruks AB

Östergötlands län

Information

556518-8306 är organisationsnummer för bolaget W-Å Lantbruks AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som W-Å Lantbruks AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som W-Å Lantbruks AB finns i.

W-Å Lantbruks AB har varit registrerat sedan 1995-07-12 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för W-Å Lantbruks AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

W-Å Lantbruks AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för W-Å Lantbruks AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med W-Å Lantbruks AB så kan ni göra det på telefon genom 0141-41637 eller genom brev på följande adress:
Västanå 13, 590 31, Borensberg

Bolaget skall driva jordbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med W-Å Lantbruks AB och det är Pettersson, Helene Charlotte Annette som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Göran Henry Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,