Leif Johansson Belysning AB

Östergötlands län

Information

Leif Johansson Belysning AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Motala som är den kommunen där Leif Johansson Belysning AB finns. I Motala så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leif Johansson Belysning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Leif Johansson Belysning AB har haft sedan 1998-01-01. Leif Johansson Belysning AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Leif Johansson Belysning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gnejsv. 2, 591 53, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3235104.

Motala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Leif Johansson Belysning AB Privat, ej börsnoterat.

Leif Johansson Belysning AB har idag 556523-8226 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Leif Johansson Belysning AB

Bolaget skall driva handel med belysningsutrustning, konsultverksamhet inom belysning, handel med och förvaltning av värdepapper, förvaltning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Leif Johansson Belysning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Leif Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Marie-Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Björn Nils-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Viktorssons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .