Vattenfall VätterEl AB

Östergötlands län

Information

Vattenfall VätterEl AB är ett bolag som finns i Motala. I Vattenfall VätterEl AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kornmann, Peter Kurt Gabriel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Donnerlid, Karin Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Kjell Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Evy Ada Teresia som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Kenneth Torbjörn Olov som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkansson, Sten Olof Anders som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantThidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vattenfall VätterEl AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vattenfall VätterEl AB på telefon 0141-227300.

Bolaget skall bedriva handel med el samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vattenfall VätterEl AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vattenfall VätterEl AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vattenfall VätterEl AB innehar ej F-skattsedel och Vattenfall VätterEl AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vattenfall VätterEl AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vattenfall VätterEl AB har 556528-3180 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.