Anders Månssons Försäljnings AB

Östergötlands län

Information

556533-4108 är organisationsnummer för bolaget Anders Månssons Försäljnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Månssons Försäljnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som Anders Månssons Försäljnings AB finns i.

Anders Månssons Försäljnings AB har varit registrerat sedan 1996-08-12 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Månssons Försäljnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Anders Månssons Försäljnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Månssons Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Anders Månssons Försäljnings AB så kan ni göra det på telefon genom 011-125407 eller genom brev på följande adress:
Jacob Ekbohmsg. 23, 603 52, Norrköping

Bolaget skall bedriva rederirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Månssons Försäljnings AB och det är Månsson, Jan Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Margita Inga-Lill som är född 1937 och har titeln Suppleant, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,