AB Gamelihus Bygg & Fastighet

Östergötlands län

Information

556562-3427 är organisationsnummer för verksamheten AB Gamelihus Bygg & Fastighet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Gamelihus Bygg & Fastighet är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som AB Gamelihus Bygg & Fastighet finns i.

AB Gamelihus Bygg & Fastighet har varit registrerat sedan 1998-12-21 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Gamelihus Bygg & Fastighet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

AB Gamelihus Bygg & Fastighet är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Gamelihus Bygg & Fastighet är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB Gamelihus Bygg & Fastighet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Verkstadsv. 17, 591 37, Motala

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast- och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Gamelihus Bygg & Fastighet och det är Gamelius, Jörgen Erik Sigurd som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gamelius, Jerry Robert Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,