N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB

Östergötlands län

Information

N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB är ett av många företag som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-03-03. Men sedan 1999-01-01 så har N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slottet Västergården, 590 33, Fornåsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0141-70255.

Motala arbetar för att företag som N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB och det är följande personer, Andersson, Jan Niclas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Sven Ola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för N & O Andersson Kvalitetsgallringar AB är 556567-5971.