JK Petterssons Åkeri AB

Östergötlands län

Information

JK Petterssons Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Motala. Det är nämligen den kommunen som JK Petterssons Åkeri AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JK Petterssons Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-06-05.

JK Petterssons Åkeri AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-04-13. Men sedan 1999-01-01 så har JK Petterssons Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kråkrisv. 11 A, 591 34, Motala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JK Petterssons Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5338422.

Motala arbetar för att verksamheter som JK Petterssons Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JK Petterssons Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och försäljning av färg, ammoniak, tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JK Petterssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JK Petterssons Åkeri AB och det är följande personer, Pettersson, Inga-Britt Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Inger Lilly Birgitta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Jonsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JK Petterssons Åkeri AB är 556568-5749.