Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB

Östergötlands län

Information

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB är ett bolag som finns i Motala. I Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Erik Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karn Andersson, Katharina Anna som är född 1958 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB på telefon 0141-40630.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och bostäder, juridisk och ekonomisk rådgivning, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Motala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB har 556569-3206 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.