Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket)

Östergötlands län

Information

556590-5212 är organisationsnummer för verksamheten Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Motala som är den kommunen som Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) finns i.

Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) har varit registrerat sedan 2000-05-05 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Motala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det på telefon genom 0141-40087 eller genom brev på följande adress:
Husbyv. 8, 590 31, Borensberg

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Matmarknaden i Borensberg AB (Ica Supermarket) och det är Törnqvist, Per Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolt, Jeanette Maria Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,