MFF i Motala AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Motala och MFF i Motala AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MFF i Motala AB är ett av dem. Statusen för MFF i Motala AB är att Bolaget är aktivt.

MFF i Motala AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-16. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Motala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MFF i Motala AB ska trivas.

MFF i Motala AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Motala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsservice samt legoarbeten till mekanisk industri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MFF i Motala AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är MFF i Motala AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Motala.

Vill man komma i kontakt med MFF i Motala AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-215617.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MFF i Motala AB är Karlsson, Bo Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Jim Christer som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

MFF i Motala AB har 556599-0586 som sitt organisationsnummer.